یکی از جایگزینهای مناسب برای شکر سفید تصفیهشده، شکر قهوهای میباشد که دارای مواد مغذی بیشتری میباشد و کالری کمتری را نیز تامین میکند.
شکر قهوهای به صورتی طبیعیتر تولید میشود. به گونهای که با افزودنیهای صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیوغنی نمیشود. درحالیکه برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده میشود.
شکر قهوهای، به رنگ قهوهای طلایی رنگ و روشن است که طعمی کاراملی و ملایم دارد. شکر قهوهای به نسبت شکر سفید، رنگ کدرتر و بافت زبرتری دارد.
لازم به ذکر است که میزان شیرینی شکر سفید و شکر قهوهای مشابه است. پس میتوان با خیال آسوده شکر قهوهای را جایگزین شکر سفید در رژیم غذایی نمود.
شکر قهوهای برای پوست و مو مناسبتر میباشد
شکر قهوهای به دلیل اینکه ویتامین B بیشتری دارد، پوست را در برابر اثرات ناشی از سن محافظت میکند و برای لایهبرداری پوستی و ریزش سریعتر بافتهای مرده پوست کمککننده میباشد.
این محصول به مادران باردار، کودکان، سالمندان و ورزشکاران و تمام افرادی که به سلامتی خود اهمیت می دهند توصیه می شود.